naar boven

KIJKDAG LINDENHOF

ZONDAG 28 JUNI

KIJKDAGEN LINDENHOF

ZONDAG 28 JUNI

10 - 16U

Hoek Baardegem-dorp 52 - Houwelgat, 9310 Baardegem

Tussen fietsknooppunt 44 & 45

Wil u het project LINDENHOF bezoeken?

Dan heeft u geluk! Op ZONDAG 28 JUNI ontvangen wij u graag van 10 tot 16u op locatie voor een rondleiding conform de huidge CORONA-maatregelen.

Wij leiden u dan rond in een afgewerkt en bemeubeld modelappartement. Tijdens deze rondgang vertellen wij u over de eigenschappen , indelingen en materialen van de verschillende eenheden. Op deze manier heeft u een klaar beeld hoe we de andere woningen en appartementen zullen afwerken. Ieder pand biedt immers andere indelingen en verschillende interieurstijlen. Deze woningen kunnen afgewerkt worden naar eigen wens! Op het einde van de rondleiding kan u gerust een afspraak maken om dit om een rustiger moment nog meer te bespreken. Meer info over het project vindt u hier. Tot dan!

CORONA-maatregelen

Hoe verloopt een bezoek tijdens de CORONA-periode?

Het zijn uitzonderlijke tijden, maar ook wij wensen onze economische activiteit aan te vatten. Hierbij hebben we natuurlijk nauwgelet gekeken naar de opgelegde CORONA-maatregelen.

Wij treffen al onze voorbereidingen om het bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ook van u als bezoeker vragen wij de nodige ‘burgerzin’ om de regels te respecteren. Hieronder ziet u reeds de regels die wij tijdens het bezoek opleggen. U kan deze gerust al eens doornemen zodat u op de hoogte bent hoe het er aan toe zal gaan.

VERKOOP

Foto's