naar boven

Project Kastelaar

Ecologisch wonen in een groene omgeving Hamme (Kastel) – Abdijstraat

Hamme is gelegen in Oost-Vlaanderen, aan de monding van de Durme en de Schelde. Getekend door water en groen is het mooi en rustig wonen in deze gemeente met een uniek landschap.

11 mooie comfortabele BEN appartementen voor wie houdt van rust in combinatie met een actieve levensstijl liggen vlakbij een rustige landbouwzone en op wandelafstand van de polders.  Alle wooneenheden zijn voorzien van energiezuinige maar ruime leefruimtes.

De appartementen hebben een gunstig georiënteerde tuin naar het zuiden of het westen en zijn voorzien van mooie groene dakterrassen. Centraal tussen de wooneenheden, voorzien we 11 garageboxen en fietsenstallingen voor de bewoners.

>  Abdijstraat 6 –  9220 Kastel

>  Rustige omgeving

>  11 appartementen met garagebox en fietsenstalling

>  BEN appartementen

>  Groene dakterrassen

VERKOOPPERCENTAGE PROJECT KASTEL

VERKOCHT 90%, wees snel !

Gegevens

Lot nr TYPE WONING WOONOPP TUIN TERRAS # SLPKMR BESCHIKBAARHEID
1 VERKOCHT
2 VERKOCHT
3 VERKOCHT
4  GELIJKVLOERS 105 m² JA JA 2 TE KOOP
5 VERKOCHT
6 VERKOCHT
7 VERKOCHT
8 VERKOCHT
9 VERKOCHT
10 VERKOCHT
11 VERKOCHT

Locatie

Visueel

Interesse?

    Selecteer uw project:

    Jouw gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden en verwerkt door onze medewerkers. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met jou in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Jouw gegevens worden niet doorgegeven voor andere doeleinden aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in onze privacy policy.