naar boven

Project Leipark

Leipark is een project dat bestaat uit geschakelde en geclusterde woningen die samen met het park een rustgevend geheel vormen. Er zijn drie gehelen van aaneengeschakelde ruime woningen, met telkens een gelijkvloers en een eerste verdieping. Het ontwerp heeft een uitstraling waarbij elke woning een deel vormt van een groter esthetisch geheel, terwijl elke woning en tuin toch geheel afzonderlijk is. In totaal zijn er 15 grondgebonden woningen.

Verder zijn er ook twee gehelen van appartementen. Geïncorporeerd in een uniek design, zitten deze panden vloeiend aan en tussen elkaar geschoven. De voordelen van een residentie, maar zonder de nadelen ervan: individuele tuinen, grote tot zeer grote terrassen, enz. In totaal zijn er 28 clusterwoningen.

De clusterwoningen bevinden zich in het binnengebied dat ontsloten wordt via een kleinschalige weg, gekenmerkt door veel groenaanleg. Bovendien zijn ook de geclusterde woningen allemaal te bereiken via een eigen voordeur. Iedere woning heeft een ideale positionering ten opzichte van de omgeving en elkaar. Allemaal hebben ze een mooi uitzicht op het parkgebied. Door de voorziene ondergrondse autostaanplaatsen zal het aantal wagens binnen het gebied beperkt worden zodat het groen optimaal aanwezig kan blijven.

>  43 woningen en appartementen

>  1 tot 3 Slaapkamers

>  Ondergrondse kelders

>  Met parkgebied

Gegevens

Dit project is helaas uitverkocht! 

Locatie

Interesse?

    Selecteer uw project:

    Jouw gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden en verwerkt door onze medewerkers. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met jou in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Jouw gegevens worden niet doorgegeven voor andere doeleinden aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in onze privacy policy.