naar boven

Woonerf Lindenhof Baardegem

Bij het ontwerpen van het project hebben we op een respectvolle manier teruggekoppeld naar de oorspronkelijke situatie van de eigendommen, in het bijzonder dan naar de hoeve ‘Hof ter Linden’. Hieruit ontstond een woonerf met 11 woningen en 10 appartementen in de opstelling van de oude vierkantshoeve. Daarnaast wordt de schuur gerestaureerd met een nieuwe invulling in functie van het woonerf.

Voor elke koper is bij aankoop, het gebruiksgenot van de schuur inbegrepen. Zij worden dus mede-eigenaar van deze polyvalente schuur met 2 zalen. De bewoners kunnen dan ook gebruik maken van deze accommodatie voor verschillende doeleinden. De benedenverdieping is ingericht met sanitair, vaste bar, keuken en frigo-installatie en kan dus perfect gebruikt worden als ontmoetingsruimte voor de eigenaars/ bewoners. Op de eerste verdieping bevindt zich de 2de zaal.

Voor elke koper is bij aankoop een aparte berging en staanplaats inbegrepen. De woningen in gebouwen A & B zijn eigenaar van een staanplaats in de ondergrondse garage van gebouw C. De aparte berging bevindt zich in de centrale schuur. De appartementen in gebouw C omvatten een staanplaats en aparte berging in de ondergrondse garage. Tot slot bezitten de woningen in gebouw D een staanplaats voor het gebouw en een aparte berging achteraan, toegankelijk via de tuin en weg.

>  Woonerf

> Hoek Baardegem-dorp & Houwelgat, Baardegem

>   11 Woningen en 10 appartementen

>  Gemeenschapsfuncties

>  Nabij het Kravaalbos

Bekijk de info hieronder om een overzicht te krijgen van het project. Contacteer ons gerust voor meer informatie! Wij staan u graag te woord.

Gebouw A - 7 WONINGEN

Gebouw A staat ingeplant op de locatie van het oorspronkelijke gebouw, welke het voornaamste gebouw vormt van de vierkantshoeve. Gebouw A, met 7 woningen, heeft een L-vorm met 1 zijde evenwijdig aan Baardegem-dorp (N411) en de andere zijde hier haaks op. Alle woningen uit gebouw A bestaan uit 3 niveaus: een gelijkvloers, een 1ste verdieping en een dakverdieping. De woningen beschikken over een leefruimte, keuken, berging, 2 wc’s, meerdere slaapkamers en badkamers. Bij elke woning wordt eveneens een private tuin voorzien.

VERKOCHT 100%

MODELWONING A5

Gebouw B - 4 APPARTEMENTEN

Gebouw B staat ingeplant op de locatie van het oorspronkelijk gebouw en vormt het 2de deel van de vierkantshoeve. Het pand wordt bestemd als meergezinswoning met in totaal 4 woongelegenheden. Het gebouw bestaat uit drie niveaus: een gelijkvloers, een 1ste verdieping en een dakverdieping. De meergezinswoning beschikt over één centrale toegang in de voorgevel, uitgevend op de centrale binnenkoer waarbij de appartementen op de 1ste verdieping toegankelijk zijn met een huislift. Gebouwen A en B worden uitgevoerd in dezelfde materialen. Concreet wordt gewerkt met gevels in roodbruine gevelsteen en arduin. De daken worden geplaatst in roodbruine pannen en de dakuitbouwen in een grijze beplating. 

UITVERKOCHT - 100%

Gebouw C - 6 APPARTEMENTEN

Gebouw C staat links van de centraal te behouden schuur, gekeken vanuit Baardegem-dorp. Dit gebouw bestaat uit een ondergronds en een bovengronds gedeelte. Het bovengronds gedeelte wordt bestemd als meergezinswoning met 6 woongelegenheden, bestaande uit drie bouwlagen: een gelijkvloers met privétuin, een 1ste verdieping en een dakverdieping. Dit bovengronds gedeelte omvat een breedte van 30m aan de straatzijde te Houwelgat. Gebouw C beschikt over drie toegangen in de voorgevel, waarbij elke woning bereikbaar is met een lift.
Het ondergronds gedeelte wordt hoofdzakelijk bestemd als ondergrondse parking met 22 autostaanplaatsen. Daarnaast worden er in het ondergronds gedeelte nog een aantal functies gekoppeld aan de bovengrondse meergezinswoning voorzien zoals 6 bergingen, een afvalberging en een tellerruimte. De ondergrondse parking is bereikbaar via een in- en uitrit links van gebouw C en verschillende trappenhallen. De bedaking van het ondergronds gedeelte dat verder komt dan het bovengronds gedeelte zal worden ingericht als terras en groendak. De zone tussen de voorgevel van gebouw C en Houwelgat zal ingericht worden met 4 open lucht parkeerplaatsen en drie toegangspaden naar de voordeuren.

UITVERKOCHT - 100%

Gebouw D - 4 WONINGEN

Gebouw D situeert zich naast gebouw C. In dit gebouw worden in totaal 4 ééngezinswoningen voorzien. Dit gebouw heeft een gevelbreedte van 30m waardoor alle woningen beschikken over een breedte van minstens 7,4m en bestaan uit drie niveaus: een gelijkvloers, een 1ste verdieping en een dakverdieping. Bij de voortuin wordt één openlucht autostaanplaats en een pad naar de voordeur voorzien. Langs de achterzijde hebben de kopers een tuin met terras. Elke woning heeft een berging in de achterliggende schuur met rechtstreekse toegang via de tuin en weg. Gebouwen C en D worden uitgevoerd in dezelfde materialen. Concreet wordt gewerkt met gevels in witte gevelsteen of crepi, grijs beton/cement en arduin. De daken worden geplaatst in roodbruine pannen en de dakuitbouwen in een grijze beplating.

VERKOCHT OP PLAN ! 100%

SCHUUR / Polyvalente zaal

De schuur is voorzien van privatieve bergingen voor de woningen en appartementen van gebouw A & B. De rest van gemeenschapsruimte wordt verdeeld in 2 polyvalente zalen. Op het gelijkvloers, naast de bergingen, is er een polyvalente zaal uitgerust met sanitair, vaste bar, keuken en frigo-installatie. De andere polyvalente zaal komt een verdiep hoger, bovenop de bergingen. Aan de schuur wordt een gemeenschapsfunctie voor de bewoners van de gebouwen A, B, C en D gegeven zoals speelruimte voor kinderen, ruimte voor samen te komen, ruimte voor het stallen van gemeenschappelijke materialen of fietsen en een afvalberging.

VERKOOP

HERO CONSTRUCT NV

REIHAGENSTRAAT 1

9200 DENDERMONDE

052/34 57 50 – 0475/344 346

INFO@HEROCONSTRUCT.BE

LOCATIE

Het project is gelegen op de hoek van Baardgem-dorp & Houwelgat te 9310 Baardegem.

VISUEEL

INTERESSE?

    Selecteer uw project:

    Jouw gegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden en verwerkt door onze medewerkers. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met jou in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Jouw gegevens worden niet doorgegeven voor andere doeleinden aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in onze privacy policy.