naar boven

GoeGebuurt

Mensen worden gelukkig van de kleine dingen die het alledaagse leven aangenamer maken: de auto inruilen voor de fiets op zonnige dagen, small talk in de stad, vrienden en kennissen in de dichte omgeving, nauw contact met familie…

Hero Construct bouwt kwalitatieve, duurzame en vooral persoonlijke projecten. Van woning tot appartement, in UW regio. GoeGebuurt is het nieuwe concept met de focus op regionaal wonen. Deze term kan op verschillende manieren ontleed worden: In je eigen woning ken je je buren …. maar ook de andere mensen in de buurt … GoeGebuurt. Dit concept begint bij community-building, zaken die we in deze tijd durven vergeten. Laat je vooral verrassen door een GoeGebuurt project. Je wil er nooit meer weg!

6 unieke kenmerken voor een GoeGebuurt project

1

Kwaliteit

Onze projecten worden steeds gebouwd door kwalitatieve aannemers met de nodige erkenningen. Hun werkwijze en afwerking van de projecten staan garant voor deze kwaliteit.

2

Duurzaamheid

Onze projecten worden opgebouwd met duurzame materialen, wat zich zal weerspiegelen in de levenskwaliteit van de woningen.

3

Locatie

Elk goegebuurt project is eigen aan zijn locatie en buurt. We beoordelen elk stuk bouwgrond opdat het ideaal zou liggen ten opzichte van scholen, winkels, transport en recreatiedoeleinden.

4

Eén op één

U heeft steeds een directe band met ons team voor de opvolging tijdens de bouw of aankoop van uw woning. We staan steeds paraat om op uw vragen een antwoord te bieden. Bij ons bent u als klant een persoon, geen nummer.

5

Transparant

Wanneer u voor een goegebuurt project kiest, weet u perfect wat u aankoopt. Op kantoor geven wij u een gedetailleerd lastenboek van de inbegrepen kosten en budgetten.

6

Maatwerk

Een goegebuurt project wordt samen met de architecten zorgvuldig uitgetekend voor de optimale invulling van de ruimte. Niet tegenstaande luisteren wij graag naar de wensen van de klant wanneer deze een aankoop overweegt. Indien de bouwwerken nog niet gestart zijn, is elke mogelijke invulling van de ruimtes mogelijk, conform de stabiliteit en bouwvergunning. Wij luisteren graag naar u !